ELEKTRIČNI AUTOMOBIL LMI

Cena uz subvenciju 6.900 €.

KREDIT BEZ UČEŠĆA NA 84 MESECA. RATA 98€.

  • Ostaje samo registracija koja iznosi 5.600 RSD.
  • Minimalna starost 16 godina.
  • Nije potrebna vozačka dozvola.
  • Vozi se samo sa AM vozačkom dozvolom.
elektricni automobil

LMI je ekološki prihvatljiv.

Električni automobil LMI je ekološki prihvatljiv, puni u normalnoj utičnici, štedi troškove goriva, poreze i osiguranje i privlači pažnju u svim bojama. Električni automobil LMI je vrlo lak za vožnju, jeftin je za održavanje i sofisticiran u pogledu opreme.

LMI pokazuje put.

Električni automobili poput LMI prvenstveno je dizajniran za kratke i srednje razdaljine. LMI je ekološki prihvatljivo i vremenski otporno vozilo na koje se može računati u svim vremenskim uslovima. Sa snažnom olovno-gel baterijom (72V / 58 Ah), LMI M1 ima domet od 60 do 80 kilometara. Dovoljno za put do posla, do škole ili za izlet u kupovinu. Vreme punjenja u uobičajenoj utičnici za domaćinstvo je oko 6 do 8 sati.

Udobnost sa kabinom i klupom.

Putnik sedi iza vozača na udobnom zadnjem sedištu širine 65 cm. Pronaći parking mesto sa LMI vrlo je jednostavno, jer može proći (gotovo) bilo gde i zauzima malo prostora. Ugrađeni grejač zagreva unutrašnjost zimi, dok vazdušno hlađenje osvežava unutrašnjost automobila leti. Mnogo različitih boja i izuzetno atraktivan dizajn električnog automobila LMI mami poglede gde god da se pojavite.

Dostupne boje

Detalji

Ubedljive karakteristike po niskoj ceni

  • Integrisana kamera za vožnju unazad za praktično i sigurno parkiranje i vožnju unazad. Čak će i oni koji su fizički ograničeni ceniti ugrađenu kameru povezanu sa brzinom unazad.
  • Jasna kontrolna tabla sa displejem i brzinomerom.
  • MP3 plejer i FM radio - takođe su obezbeđeni izveštaji o zabavi i saobraćaju.
  • Sistem centralnog zaključavanja. Električni automobil opremljen je bravom za paljenje, centralno zaključavanje se aktivira daljinskim upravljačem.
  • Električni prozori, podesivo vozačko sedište i spoljni retrovizori osiguravaju još veću sigurnost i udobnost u pokretu.

Kome je pogodan LMI?

Prilikom kupovine, na putu do posla i za sva ostala putovanja tokom dana, električni automobil LMI savršen je oblik prevoza. Ako je automobil prevelik i preskup za vas, električnim automobilom možete da se krećete sigurno i ekološki kroz grad i selo. LMI M1 je lak za vožnju, jeftin je i pouzdan. LMI takođe je jeftinije rešenje kada je reč o nabavci i održavanju.

Električni automobil LMI - siguran u drumskom saobraćaju

LMI M1 isporučuje se sa sertifikatom COC za Evropu. To znači da je u potpunosti odobren za drumski saobraćaj kao električni automobil i da osiguravajuće društvo izdaje registarske tablice. LMI označava nekomplikovanu mobilnost koja je takođe sigurna i ekološki prihvatljiva. Ako se vrednost pridaje atraktivnom dizajnu - električni automobil LMI idealan je izbor.

Dimenzije automobila

Specifikacija

SNAGA MOTORA 2200W
MOTOR Električni motoror
Napon punjenja 220 V
Baterija 60 V / 58 Ah
Domet approx 60-80 km
Vreme punjenja 6-8 hours
Maksimalna brzina 45 km / h
MMaksimalna dozvoljena težina 510 kg
Ukupna težina praznog vozila 350 kg
HANDBRAKE Dostupan
MESTO ZA SUVOZAČA Pozadi
KOČNICE Disk kočnica
OUTSIDE MIRROR Podesivi
TAILLIGHT BRAKE Na raspolaganju
DRIVE TYPE Rear wheel drive
AKUMULATOR Na raspolaganju
SEDIŠTA Podesiva
POKAZIVAČI PRAVCA Na raspolaganju
REVERSING CAMERA Na raspolaganju
ALU felne Na raspolaganju
LED osvetljenje DA
WINDSHIELD WIPERS Na raspolaganju

Galerija

Kontakt

Email

office@elektricni-automobili.rs